facebook

Другий таран? Кораблі НАТО та України в Керченській протоці. Задіється авіація

Українські кораблі обов’язково спробують пройти через Керченську протоку. Цей прохід буде більш підготовленим і пройде в супроводі флоту НАТО.

 

 

Про терміни, коли це станеться, знають лише три людини в країні. Про це в інтерв’ю «ФАКТАМ» заявив військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

При цьому експерт уточнив, що в Азовське море Натовські кораблі не увійдуть. Але до протоки вони українські судна супроводжуватимуть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, за проходом будуть також спостерігати з повітря, з військових літаків і навіть з космосу, через супутник.

«Під таким пильним наглядом сил НАТО росіяни навряд чи зважаться піти на таран українського військового судна. ругого тарану не буде. Таранити в присутності представників Північноатлантичного альянсу і при цьому залишитися безкарним складно», -вважає Арестович.

Він припустив, що для більшої впевненості на борту українських кораблів будуть перебувати офіцери НАТО.

«Росіяни не ризикнуть стріляти і таранити наші кораблі. Це дорого їм обійдеться. НАТО може зробити дуже боляче », – додав він.

Також, Арестович зазначив, що країни НАТО зацікавлені в тому, щоб Україна також увійшла до Північноатлантичного альянсу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...