facebook

Раптово пішов із життя боєць ООС: “залишилися троє дітей”

У Львові сьогодні прощаються зі старшим сержантом поліції Ігорем Гуменчуком. До останнього дня життя він перебував в Маріуполі, де забезпечував охорону громадського порядку.
За попередніми даними, причиною смерті став серцевий напад.

Як повідомляють очевидці, увечері він ліг спати, а на ранок наступного дня його знайшли мертвим. У Ігоря Гуменчука залишилися дочка, двоє синів і дружина.

“Прощальна процесія проходить в гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, а завтра, 1 березня, похоронна процесія вирушить до Личаківського кладовища, де на полі 76 відбудеться поховання”, – повідомляють в поліції.

Відомо, що Ігор Гуменчук, 1974 року народження, в період з червня 2014 по листопад 2015 р проходив службу в органах внутрішніх справ міліціонером батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Львів”.

З листопада 2015 по лютий 2019 – в Нацполіціі, на посади поліцейського взводу № 1 роти № 1 батальйону патрульної служби поліції особливого призначення “Львів”. За весь період проходження служби він 16 разів перебував в ротаційних групах в зоні проведення АТО і ООС в Донецькій і Луганській областях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...