facebook

Провидець розповів, чого чекати від кінця світу: планета зануриться в пітьму

Апокаліпсис на Землі відбудеться 10 червня 2307 року. Людству не вдасться уникнути кінця світу ні за яких обставин.

Про це розповів північноамериканський містик, який називає себе Арістиллом. Він здобув популярність завдяки тому, що одним з перших передбачив перемогу Дональда Трампа на виборах у Сполучених Штатах Америки. Крім того, він передрік Brexit у Великобританії, а також передбачав потужні цунамі і руйнівні землетруси на острові Сулавесі в 2018 році. Судячи з усього, псевдонім провидця є відсиланням до давньогрецького астронома Аристиллу Самосскому.

Арістилл не зміг описати деталі того, як саме станеться Апокаліпсис. Він повідомив, що йому нібито приснився страхітливий віщий сон. Чоловік побачив, як цілий світ миттєво занурився в пітьму. Після цього все людство на Землі загинуло. Провісник точно не знає, яка ж причина Апокаліпсису. Можливо, це буде падіння гігантського метеорита, глобальна техногенна катастрофа або ядерна війна.

Уфологи переконані, що до Землі рухається вбивча планета Нібіру. За однією з версій, вона нападе на людство вже 8 березня. Арістилл цю версію не підтримує.

Він вважає, що Судний день настане через 288 років. У людства практично немає шансів на виживання. Але за довгі роки все може змінитися. Не варто виключати реінкарнацію або колонізацію якої-небудь планети.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...