facebook

Масштабна ДТП на дорозі: зіткнулися більше сотні автомобілів, рух заблоковано

Через складні погодні умови на трасі в канадській провінції Онтаріо зіткнулось одразу 70 авто.

У канадській провінції Онтаріо на трасі сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода через несприятливі погодні умови. На одній ділянці траси зіткнулися близько 70 автомобілів.

Про це повідомляє місцеве видання City News Toronto.

Самі водії відзначили, що ДТП сталося через те, що на трасі була ожеледиця і йшов сильний сніг, який суттєво заважав загальної видимості.

Спочатку на ділянці траси зіткнулися автомобілі через те, що водій, який керує тракторними причепами, не впорався з керуванням і перекрив рух інших транспортних засобів. Також стало відомо про розлив 500 літрів дизельного палива на дорогу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В результаті масової аварії тільки деякі водії і їх пасажири отримали незначні забої. Через ДТП ніхто не загинув. Пізніше з’явилась інформація про майже 100 автівок-учасниць ДТП.

Також у виданні відзначили, що учасником аварії став екс-учасник олімпійської команди країни з боксу Марк Сіммонс. Він також заявив, що причиною ДТП стала погана видимість через сильний снігопад.

На даний момент на місці аварії працюють правоохоронці, які залучили евакуатори, щоб допомогти водіям вибратися з місця ДТП.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...