facebook

Львівська турфірма попалася на зухвалій афері: 60 тисяч і зіпсована відпустка

У минулому році львів’янин Богдан Ях викинув гроші на вітер, замовивши у туристичного оператора OASIS Travel Ukraine подорож до Тунісу для своєї сім’ї. Заплатив він за цю поїздку практично сорок дві тисячі гривень.

Зі слів Богдана, він замовив поїздку через посередника “Авіасвіт-Львів”. Ця компанія надала повний пакет послуг – переліт, трансфер, проживання в готелі та харчування, тобто все включено.

В очікуванні подорожі стався інцидент. За кілька днів до вильоту в Туніс, Богдану Ях подзвонив туристичний оператор і повідомив, що їх тур скасовано. Через якийсь час представники туристичної компанії заявили, що причиною інциденту стало скасування рейсу авіакомпанії Bravo. У зв’язку з цим, турагенство пообіцяло повернути гроші за зіпсовану відпустку.

Тим не менш Богдан Ях був змушений звернутися до суду, так як обіцяні гроші йому не повернули. “Авіасвіт-Львів” відправили до суду лист, що дійсно OASIS Travel Ukraine не повернули Богдану гроші. Відомо, що на засідання суду співробітники OASIS Travel Ukraine не прийшли.

19 лютого суддя одного з судів Львівщини задовольнив позов Богдана і зобов’язав OASIS Travel Ukraine повернути львів’янину витрачену на подорож суму в повному обсязі. До всього іншого, суд зобов’язав OASIS Travel Ukraine відшкодувати чоловіку двадцять тисяч гривень за моральну шкоду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Починаючи з 19 лютого, представники OASIS Travel Ukraine мають 30 днів, щоб звернутися в Апеляційний суд для оскарження даного рішення суду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...