facebook

Покалічив і вигнав із храму: на Вінниччині розгорівся скандал зі священиком

На Вінниччині прихожанка Ніна Купрійчук звинуватила священика в тому, що той нібито побив її і вигнав із храму з помсти. Жінка розповіла у церкві, що він має дві дружини одночасно.

 

 

За словами жінка, у неділю вона, як завжди, прийшла на службу до церкви, але отець Василь, з її слів, відразу виявив агресію, повідомляє ТСН.

“Він схопив мене за руки. Став крутити руки, я вириватися. У церкві були люди, я стала кричати, тому що став ломити пальці”, – розповіла прихожанка. Після того, як її вигнали з церкви, вона поїхала у травмпункт – там діагностували перелом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Настоятель Василь Захарчук причиною конфлікту назвав те, що жінка не давала іншим віруючим ставити свічки на свічник. Він переконує, що прихожанку не бив, а лише стримував, тому і кинулася на нього з кулаками.

Однак сама потерпіла вважає, що священик їй мститься, бо вона всім розповідає про його двоєженство – мовляв, батько Василь на Івано-Франківщині має матінку і дитину, а тут, у селі Вінницькі Хутори, завів ще одну дружину. У храмі підтверджують, ситуація і справді неоднозначна.

Ніна Купрійчук разом із чоловіком написала скаргу в єпархію – просить, щоб поведінку священика розглянули на церковній раді. Готує подружжя і позов до суду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...