facebook

Хочеш жити – йди за мною: деталі страшного злочину в Черкасах

Про злочинця з’ясувалася несподівана інформація

У Черкасах молодий чоловік спробував викрасти і згвалтувати 12-річну дівчинку, але йому завадив випадковий перехожий. Про це повідомляє видання ZMI.ck.ua.

Як розповіла мама 12-річної дівчинки, незнайомий чоловік підійшов до дитини на зупинці транспорту біля школи і задав дивне запитання: “У мене вчора побратим помер,купиш мені квітів?”. Дівчинка відсіла від нього подалі і в розмову не вступала.

Чоловік знову підсів ближче, взяв за горло і пригрозив: “смикнешся, закричиш – заріжу. Хочеш жити – йди за мною”. Потім він відібрав у неї телефон і вимкнув.

Поки вони йшли, чоловік змушував дівчинку називати його непристойними словами і розповідав, що він з нею зробить. Вона спробувала дізнатися, куди вони йдуть: “А куди ми йдемо? Тут же немає квіткового магазину”, на що злочинець відповів їй, що збирається її згвалтувати.

Поки вони йшли по вулиці, людей майже не було або були, але далеко, тому дівчинка не могла покликати на допомогу. Чоловік попередив її, що якщо хтось запитає, то вона його племінниця і вони йдуть в гості. Дівчинка почала питати, коли він її відпустить і злочинець спочатку сказав, що завтра, потім, що через місяць, а потім пригрозив, що віддасть її в рабство.

“По дорозі він розпитував її про фізичний розвиток саме за статевими ознаками. На повороті на Пушкінській спуск змусив зняти шапку, розстебнути куртку і розпустити волосся. Всю дорогу він вів її за руку, місцями міцно тримав, коли були люди, або тримав руку на плечі, а пальцями тримав за шию “, – розповіла мама постраждалої дівчинки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли вони дійшли до імпровізованого футбольного поля на вулиці Гагаріна, вони зустрілися з чоловіком, який живе поблизу. Злочинець ненадовго відпустив руку дівчинки, щоб показати їй на телефоні відео порнографічного характеру. Дівчинка в паніці кинулася до перехожого, схопила його за руку і попросила її врятувати, так як її викрали.

“Чоловік, якого звали Володимир, дістав телефон і почав викликати поліцію. Педофіл теж дістав свій телефон і зробив вигляд, що він чи то дзвонить, то чи дивиться в нього. А потім він розвернувся і пішов. Володимир не зміг його зупинити, тому що дівчинка плакала і просила не залишати її одну. Сказав, що вона так вп’ялася йому в руку, що не міг її залишити “, – додала мама дівчинки.

Знайти злочинця вдалося тільки через кілька місяців завдяки соціальним мережам. Фотографію педофіла поширили і відгукнувся чоловік з Київської області, який його впізнав.

З’ясувалося, що злочинець родом з Київської області, проживає в селі Бородянка, колишній боєць АТО. До Черкас він приїжджає до дружини. Чоловіка знайшли і затримали. Заведено справу за фактом грабежу і розбещення малолітніх.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...