facebook

Для стомленої душі. Прочитайте, якщо вам зараз важко

Якщо ваша ніжна душа встомилася, то це цілком нормальне явище. І в бажанні бути добрим по відношенню до себе немає нічого поганого. Як і в тому, щоб відчувати те, що ви відчуваєте.

 

 

А ще ви цілком можете зламатися під «тягарем власних кіcток». Погане самопочуття – це теж нормально, як і часом долаючий вас смуток незрозумілого походження. Безглуздо змушувати себе відчувати вічне щастя, часом варто приділити час тому, щоб посумувати.

Бути людиною – одночасно складно і прекрасно. Життя дивує нас найнеймовірнішим чином, але точно так само здатне розбити серце. Воно дарує цінні уроки, які сприяють нашому росту, а також допомагає стати тим, ким ви завжди мріяли. А ще воно несе в собі втрати, які будуть вас міняти, іноді кардинально.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Життя змусить вас працювати, пізнавати себе і зцілюватися, навіть незважаючи на біль. У цьому світі важливо бути хоробрими і вміти за себе постояти.

Однак хоробрість зовсім не має на увазі реальні битви, швидку їзду на автомобілі або готовність йти на невиправданий ризик. Хоробрість – найспокійніша риса серед усіх відомих людству.

Хоробрість – це прокинутися вранці, незважаючи на тяжкість в тілі і небажання бачити денне світло. Хоробрість – це зустрітися віч-на-віч з тим, що змушує вас страждати, дати своєму страху ім’я і за всяку ціну перемогти його.

Хоробрість – це доброта до себе, особливо коли вона здається недоречною, коли це непросто, і коли відчуваєте себе аж ніяк не тим, ким вам хотілося бути.

Хоробрість означає прощати себе. А ще це робота, яку ви проводите зі своєю вимогливою і стомленою душею.

Хоробрість визначає, наскільки сильно ви тягнетеся до світла і як змінюєтеся, наближаючись до доброти. Навіть якщо ви не знаєте, чого шукаєте. Бути хоробрим значить дозволити собі повірити в те, що ви розвиваєтеся, хоча насправді не відчуваєте цього.

Бути хоробрим – означає повірити в себе, навіть якщо шлях лякає своєю непередбачуваністю. Хоробрість це впевненість в тому, що вас чекає щось більше. Ви як і раніше здатні врятувати себе і зможете знайти щастя в цьому шаленому світі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...