facebook

Поєднайте сіль, перець і лимон і забудьте про 8 неприємних проблем зі здоров’ям. Недуги безсилі від цього засобу

Звичайні сіль, перець і лимон, взяті окремо, дуже добре допомагають від багатьох недуг. А що буде якщо поєднати їх воєдино? Правильно! Вийде неймовірно ефективна суміш, яка допоможе вирішити цілих 8 проблем зі здоров’ям. Подивимося, на що ж здатний цей чудо-засіб.

 

 

Зайва вага

Додайте в стакан води кілька ложок свіжовичавленого лимонного соку і четвертинку чайної ложки меленого перцю. Тепер підсолодіть суміш столовою ложкою меду. Вживайте напій щодня для прискорення обміну речовин і ви не встигнете озирнутися, як доведеться йти в магазин за обновками меншого розміру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пoхмiлля

У склянку томатного соку насипте по щіпці чорного перцю дрібного помелу і звичайної солі, а ще додайте лимонного соку буквально кілька крапель – похмiлля безсиле проти такого засобу.

Целюліт

Лимон і морська сіль – відмінний спосіб боротьби з «апельсиновою кіркою». А ще дуже приємний, адже потрібно приймати ванну, в яку доданий лимонний сік і розчинена сіль.

Застуда і кашель

Допомогти собі можна двома способами. Перший – лимонний сік, щіпка солі і перець додаються в чай ​​або теплу воду. Другий – майже делікатес – часточка лимона припудрюється сумішшю з солі і перцю і з’їдається в такому вигляді.

Хворе горло

Якщо під рукою немає ніяких ліків або просто не хочеться підсаджуватися на хімію, то можна зробити відмінне полоскання з підручних засобів. У склянці теплої води розчиніть пів чайної ложки звичайної кухонної солі і додайте стільки ж лимонного соку. Мікроби дуже не люблять такий коктейль!

Нудота

Дуже неприємний стан, але впоратися за допомогою лимона і перцю можна і з ним. Досить підкислити воду для пиття і додати туди трохи перчика. Повірте, вам відразу ж стане легше.

Зміцнення нігтів

Зробити нігті гладкими і блискучими допоможе ванночка з додаванням лимонного соку – досить лише пару крапель на склянку води і дрібки солі.

Відсутність апетиту

Якщо у вас пропав апетит і на звичну їжу вже очі не дивляться, то спробуйте приготувати ось таку приправу. Візьміть цедру лимона і натріть її на самій дрібній тертці. Потім додайте меленого перцю і трохи солі – ці інгредієнти беруться за смаком. Розмішайте все гарненько і приправа готова! Обридлі страви знайдуть новий смак і аромат, а заодно прискориться ваш обмін речовин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...