facebook

Авто відомого активіста підпалили в Одесі: “дивом уникнули жертв”

В Одесі підпалили автомобіль відомого історика і активіста: могло бути шість трупів. Стверджують, що активіст втрутився в інтереси мера міста і протестував проти забудов, повідомляє znaj.ua.

 

В Одесі невідомі підпалили автомобіль відомого історика і краєзнавця Олександра Бабича. Інцидент стався в ніч з 16 на 17 лютого. Від пожежі ледь не згорів будинок, в якому знаходилися ще 6 осіб.

У той час, коли відбувалася подія, історик був відсутній і дізнався про підпал вранці, коли повернувся до Одеси.

«Якби не пожежники, які приїхали за 8 хвилин, могло б бути шість трупів. Сусіди вже задихалися, не маючи можливості вийти – почали горіти двері. Підозрюваних поки немає, я багатьом очі муляв», – сказав потерпілий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Олександр Бабич також зазначив, що під час пожежі в будинку перебували дві бабусі і двоє маленьких дітей в сусідній квартирі, двоє сусідів. Він додав, що поліція була на місці події. Те, що сталося, було класифіковано як підпал.

Олександр Бабич – місцевий етнограф, відомий в місті гід, виступає проти будівництва в історичному центрі Одеси. Історик виходив протестувати проти незаконного будівництва, руйнування пам’яток архітектури та зелених зон міста.

«Майже всі ці протести били по інтересах мафіозного клану Труханова-Галантерніка. І ось таким чином Олександру передали “привіт”. Чому? Тому що Одесою править криміналітет. Тому що в Одесі не карають за терор», – розповів Сергій Стерненко, активіст.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...