facebook

Росія не може діяти! В Чорне море увійде ще один потужний флагман НАТО

У Чорне море увійде флагман Постійної протимінної групи НАТО №2, корабель комплексного постачання ВМС Німеччини FGS Werra. Про це повідомляє моніторингова група «Майдану закордонних справ», «Інституту Чорноморських стратегічних досліджень» та редакції BlackSeaNews.

 

 

Як розповів редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на своїй сторінці в Фейсбуці, вранці в п’ятницю плавбаза FGS Werra увійшла в протоку Босфор і пізніше пришвартувлась в Стамбулі.

«Серія з шести плавбаз типу« Ельба »(проект 404), призначених для мобільного забезпечення в море ракетних катерів, торпедних катерів і тральщиків в зоні відповідальності національних військово-морських сил. Основними завданнями цих судів є ремонт, відновлення і діагностика техніки і зброї, забезпечення кораблів паливно-мастильними матеріалами, продовольством, боєприпасами і спорядженням, а також при необхідності електроенергією », – зазначив Клименко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згідно з відомостями, опублікованими в базі даних судів і портів FleetMon, корабель FGS Werra (А 514) довжиною 101 метр і шириною 15 метрів був створений в 1993 році. Вантажомісткість судна – 3586 тонни.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...