facebook

Обереги, які потрібно мати на роботі від злих людей, заздрісників і неприємностей

На роботі багатьом потрібен постійний захист від недоброзичливців, заздрісних суперників і проблем. Це стосується будь-якої професії, тому намагайтеся шукати дієві обереги, які підійдуть саме вам.

 

 

Рослини-обереги

Не має значення, працюєте ви вдома або в офісі – рослини допоможуть вам створити особливий ореол, особливу захисну ауру. Корисними є кактуси, які варто ставити на підвіконнях, щоб вони фільтрували негативну енергетику, що надходить з вулиці. Іноді буває так, що в офісі поруч з вами працює людина, яка вам не подобається і якій не подобаєтеся ви. Джерело.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В такому випадку кактус захистить вас від її злоби, заздрості чи злих намірів. Кактус необхідно поставити якомога ближче до суперника. Наприклад, якщо він сидить по праву руку, то краще поставити кактус на столі праворуч, але так, щоб він вам не заважав.

М’ята – ще один живий оберіг від ворогів. М’ята допомагає відлякувати людей, які налаштовані негативно. В офісі можна поставити на робочий стіл горщик з квітучою рослиною, а якщо ви постійно перебуваєте в русі, то м’яту можна носити з собою. Вона допоможе захиститися від злих людей.

Хтось кладе її в кишеню, а хтось ховає пару листочків у гаманець перед важливою покупкою або діловою зустріччю. Подібним ефектом володіють листя кропиви і часник.

Рекомендується ховати їх в непомітне місце, наприклад, зубчик часнику краще носити в сумці або і зовсім тримати в шухляді робочого столу, причому так, щоб він не запах і не пошкодив вашому іміджу.

Папороть. Таку рослину можна встановити в офісі або вдома. Вона буде відлякувати всіх, у кого є якісь погані наміри. У приміщенні, де є папороть, не можуть уживатися вороги. Рослина посприяє тому, щоб вигнати негатив з місця, в якому вона росте.

Предмети-обереги

Підкова. Підкову варто вішати перед вхідними дверима на стіні, причому кінцями вгору. Цей захисний талісман відлякає будь-які проблеми і допоможе уникнути неприємностей і залучає удачу.

У східному вченні фен-шуй кращими фінансовими і діловими оберегами є сова, змія і дракон. Сова дозволяє не втрачати концентрацію в скрутні хвилини. Змія дарує людині більше мудрості і підказує найкращі рішення в непростих ситуаціях. Ще змія захищає від маніпуляторів. Дракон відлякує неприємних особистостей і всіх, хто вас недолюблює.

Кажуть, що пахощі також допомагають зберігати енергетику потужною і недоторканною. На роботі використовувати ароматичні палички важко, тому що не всім це до душі. Якщо ж така можливість є, краще нею скористатися.

Червона стрічка. Вона повинна бути зроблена з натурального матеріалу. Її можна покласти в будь-якому місці вашого робочого місця або тримати в кишені, щоб вирушити на ділову зустріч або на збори.

Камені-обереги

Діаманти. Каблучки, сережки та інші прикраси з діамантами – це найкращий захист від будь-якого зла, обману, заздрості. Діамант не тільки вкриє вас від недоброзичливців, але і дозволить вам самим поліпшити свою енергетику. Цей оберіг один з найсильніших, тому його варто носити тільки в найгірший час, знімаючи перед творчою роботою.

Місячний камінь. Даний мінерал відмінно захищає від приcтріту і вpоків. Ще він є чудовим захистом від обману, від нечесних людей. Він дуже корисний в періоди адаптації на новому місці роботи.

Опал. Цей камінь, на думку фахівців, буде прекрасним помічником для всіх, хто працює в дуже неприємному колективі. Камінь заспокоїть нервову систему і підкаже, як знайти упевненість в собі, перемогти в суперечці і не втратити те, що вам належить по праву.

Наостанок варто відзначити, що ці камені відмінно поєднуються з сріблом – металом, який можна назвати справжнім оберегом. Срібні прикраси зможуть захистити вас від вpоків і приcтріту, втрати віри в себе і від будь-якої негативної енергетики на роботі, вдома, на вулиці. Срібло також допомагає концентруватися на найважливішому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...