facebook

На хабарі у 700 тисяч: У Запоріжжі затримали двох чиновників

У Запоріжжі затримали двох службових осіб на хабарі у розмірі 700 тисяч грн. Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області.

 

 

“15 лютого слідчі Слідчого управління ГУНП в Запорізькій області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України у Запорізькій області, під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області, безпосередньо після скоєння злочину викрили службових осіб двох підприємств Запорізької області, які вимагали та отримали від керівника іншого підприємства неправомірну вигоду в сумі 700 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що керівник одного з підприємств регіону придбав на аукціоні холодильне обладнання, на яке було накладено арешт. Він сплатив гроші та намагався отримати придбане майно, проте отримав відмову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Двоє службових осіб підприємств повідомили, що повернуть майно тільки після сплати їм неправомірної вигоди у сумі 700 тисяч гривень, а в іншому випадку майно буде знищено”, – зазначили у поліції.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368-3 КК України (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми). Винним загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...