facebook

Українська ню модель відверто розповіла про секрети професії, домаганнях фотографів і заробіток

Відверті фотосесії все більше набирають популярність. Багато молодих дівчат серйозно замислюються про кар’єру ню моделі і готові повністю оголюватися заради слави. Але так чи все райдужно в цій сфері? Про те які секрети зберігає бізнес, де дівчата роздягаються, а їх фотографують, розповіла відома українська ню модель Олександра Тетерюк.

 

– Олександра, тобі 23 роки, як давно ти займаєшся ню-моделінгом?

– Порівняно нещодавно. Два з гаком роки всього.

– А як прийшла в цей бізнес?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Якщо сказати більш поверхнево – потрібні були фото для інстаграмма, зробила фотосесію з прикритими public zones, потім виставила фото на спеціальні сайти і мені захотіли платити інші люди. Якщо копнути глибше, то це якась сублімація сексуальної енергії була в той період часу, це я усвідомила потім.

– Розкажи про свій перший досвід? Що було найскладніше?

– Перший раз саме ню я відкладала пару місяців, складне було що – я в той момент була у відносинах, і це було дуже важко, така ніби як угода з совістю. Зі мною була візажист весь час, було простіше, звичайно. Але я швидко розслабилася.

– Як ставляться до твоєї професії родичі?

– Я спілкуюся тільки з мамою і сестрами. Вона нормально ставиться, у мене немає еротики, наприклад, я не знімаюся в жанрах met-art, де присутні статеві органи. Тільки груди, лобок і все. Тому нормально. Я мамі показую, звичайно, це все, вона поважає мій вибір.

– Чи бували випадки, коли фотографи переходили межі дозволеного, і намагалися чіплятися? Як ти діяла в ці моменти?

– Так, але це було промацування грунту, і коли вони розуміли, що справа далі не йде, то заспокоювалися. Легкі торкання, типу руку поправити і так далі, взагалі це непрофесійно так себе вести. У рідкісних випадках доречно тільки. Один український фотограф ляснув по попі і сказав фразу мені неприємну, при тому, що ми працювали на TFP (модель позує фотографу, а натомість отримує видрукувані знімки – авт).

Самовпевненість чоловіків мене часто бавить, але в той момент я була зла і розгублена, так як я бачила вдруге людину. Все начебто було добре, але ми знімали в приватному будинку за Києвом, привід для занепокоєння був, дуже неприємна ситуація.

– Скільки зараз в середньому заробляє ню модель?

– Я знімаюся тільки в Україні, коли були пропозиції за контрактом виїхати, я не хотіла. В середньому від 0 у мене було максимум 1000 $ за місяць, знімаючись в Києві. Якщо їздити закордон, то більше, звичайно. Але я не сильно зацікавлена ​​в цьому, до приватних осіб не хочу їздити, а контрактів пропонують мало в цій ніші.

– Чи не думала спробувати себе у фільмах для дорослих?

– Ой, мені постійно пишуть про це. Ні, не хотіла б. Заробіток тілом веде до деградації, а мені є що втрачати. Якщо брати гроші, то вони не такі великі, щоб цим займатися. Псувати здоров’я і репутацію, знімаючись в порно не мій варіант.

– Чи є у тебе якісь табу при зйомці?

– Так, видимі відкриті статеві органи open-legs, чоловіки, імітація сексу з дівчиною. А так немає, я за експерименти, угар, треш і мистецтво в цілому. А мистецтвом не займаються люди, у яких все в порядку з головою, в широкому сенсі.

– Розкажи цікавий випадок зі свого досвіду.

– Я знімалася в 7 ранку на Майдані напіводягнена, кінець жовтня був. Ми не планували, але потім фотограф попросив мене зняти ліфчик і залишитися в шкірянці і брюках. А потім і штани зняти. А я що? Все заради мистецтва!

Ми фотографували на дорозі, тобто хвилину-півтори кожен раз стояли з боку, де не було руху, машини сигналили. Весело було.

– І останнє запитання – яку б ти дала пораду тим дівчатам, які хочуть спробувати себе в цій професії.

– Усвідомити, навіщо вам це треба, розуміти, що ці фото не зникнуть потім. Заради грошей точно немає сенсу йти, якщо вам некомфортно бути оголеною при третіх особах.

Також дам один секрет з практики. Під час позування просто треба згадувати свій класний секс або ж, якщо фотограф вам симпатичний – представляти з ним секс. Вираз обличчя, лінії тіла змінюються відразу ж, факт. Я помічала мільйон разів це.

І найголовніше в цьому бізнесі – це розділяти роботу і секс. Я взагалі прихильник того, щоб це поділялося в будь-якій сфері, хоч ви в офісі сидите і хочете свого колегу, краще не треба цього робити.

– А у тебе був секс з фотографами під час зйомки?

– Нуль раз і не планую.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...