facebook

Ніколи не визнаємо анексію: США поставили ультиматум Росії

В Радбезі ООН США підтримали Україну і поставили ультиматум Росії. У Twitter користувача Necro Mancer опубліковано відео виступу представника США в раді безпеки ООН щодо конфлікту між Україною і Росією.

 

 

«США: ми ніколи не визнаємо незаконну анексію Криму, санкції по Донбасу будуть, поки РФ не виконає Мінськ, а по Криму – поки РФ не поверне Крим, маріонетки на Донбасі, вільне судноплавство, поверніть моряків, поважайте суверенітет, включаючи територіальні води», – коротко виклав автор публікації зміст виступу представника США.

Крім того, скликана на 12 лютого Росією для обговорення Мінських угод засідання Ради Безпеки ООН викликає іронію. Про це заявив заступник постійного представника США при організації Джонатан Коен.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Росія скликала сьогоднішнє засідання для обговорення Мінських угод. Це не може не викликати іронії, оскільки саме Росія не виконує Мінських угод. Мінськ вимагає, серед іншого, щоб сторони забезпечили припинення вогню, дозволили ОБСЄ спостерігати за припиненням вогню, відмовилися від підтримки будь-яких збройних формувань”, – сказав американський дипломат.

За його словами, Росія “явно порушує всі ці три головні елементи”.

“Росія продовжує озброювати, готувати маріонеткові сили на сході України врозріз зі своїми зобов’язаннями за Мінськими угодами”, – підкреслив Коен.

Він заявив, що Росія із самого початку порушувала досягнуті в Мінську домовленості.

Заступник постійного представника США при ООН також привітав “незмінну прихильність українського уряду до мирного врегулювання конфлікту і повного виконання Мінських домовленостей”.

Також санкції США будуть діяти до тих пір, поки Росія повністю не виконає Мінські угоди і не передасть Крим під контроль України.

Як відомо, протягом 2014 року президент США видав кілька указів, які започатковували санкції проти Росії. У подальшому санкції розширювалися на основі цих указів.

6 березня 2014 року вийшов виконавчий указ президента США, яким було оголошено про загрозу зі сторони осіб чи організацій, причетних до захоплення влади в Криму та інших дій, що загрожують суверенітету і територіальній цілісності України.

16 березня указ розширив персональні санкції на високопоставлених російських чиновників.

20 березня було видано указ, який поширював санкції на на представників економічної сфери.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...