facebook

У Хмельницькому судять чоловіка та жінку за особливо жорстоке вбивство – розчленування дівчинки (відео)

У міськрайонному суді розпочався розгляд у справі страшного вбивства 10-річної дівчинки та її 36-річної матері.
Тіло жінки знайшли у київській лісосмузі з вогнепальним пораненням в голову, а розчленовані рештки дитинирозшукали у Красилівському районі майже рік тому.
_U_Hmelnickomu_sudyat_cholovika_ta_zhinku_za_osoblivo_zhorstoke_vbivstvo____rozchlenuvannya_divchinki_1_2016_08_11_10_40_11
Підсудних двоє: 36-річний чоловік та його 19-річна спільниця. Досудове слідство встановило, що душогуб начебто сповідує вигадану релігію, яка включає жертвоприношення та канібалізм. Підозрювані у скоєному зізналися, проте на суді вибачення у рідних не попросили. Також родичі зубитих припускають, що вбили дитину не під приводом релігійних обрядів, а щоб продати органи дівчинки.

Як повідомив прокурор Ярослав Лісовий, підозрюваних звинувачують у низці особливо тяжких злочинів. «Чоловікові інкримінують вбивство малолітньої дитини групою осіб з корисливих мотивів, незаконне зберігання вогнепальної зброї, використання підроблених документів. – повідомив прокурор. – Його спільниці інкримінується вбивство малолітньої дитини групою осіб з корисливих мотивів».

Суд триває, на наступному засіданні заслуховуватимуть свідків.

джерело http://ye.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...