facebook

У Тернополі знайшли труп, який понад рік пролежав у квартирі

Говорити про злочин наразі підстав немає. Тернопільські правоохоронці задокументували смерть жителя міста, котрий помер більше року тому. Тіло виявила зведена сестра цього чоловіка, котра повернулася із заробітків і прийшла провідати брата.

 

 

Оскільки чоловік не відкрив дверей, вона звернулася до сусідів і знайомих. Ті повідомили, що вже давно не бачили її брата, а на зв’язок він не виходив. Тоді жінка вирішила зламати замок у братовій квартирі. Всередині вона знайшла мертвого господаря.

Труп за шафою, голодні собаки та нечистоти по всій квартирі. У Львові від витівок літньої жінки потерпає цілий під’їзд. Сусіди переконані: пенсіонерка психічно хвора і становить для них загрозу. Не раз зверталися у поліцію і до міських чиновників, але марно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські, що прибули на виклик, оглянули квартиру та констатували, що двері до зламу були зачинені зсередини, вікна цілі, а при поверхневому огляді тіла ознак насильницької смерті не виявилено. Труп направили на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причини смерті 59-річного чоловіка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...