facebook

Апеляційний суд залишив Єфремова під арештом

За словами генерального прокурора України Юрія Луценка, слідство планує до кінця року завершити розслідування справи Єфремова та передати її до суду.

0,,19438506_303,00

Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського районного суду щодо арешту екс-керівника парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до 28 вересня 2016 року. Таке рішення ухвалила колегія суддів на засіданні в середу, 10 серпня, повідомляє агентство “Інтерфакс-Україна”.

Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що слідство планує до кінця року завершити розслідування цієї справи. “Справа достатньо підкріплена доказами і буде спрямована до суду, правда, будуть ще затримання у цій справі. Ми робимо зараз всі необхідні законні дії, щоб це були не просто затримання, а затримання з арештами і доказовою базою”, – наголосив Луценко.

Нагадаємо, Єфремова було затримано 30 липня в аеропорту “Бориспіль” за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України. Єфремову інкримінують кілька правопорушень – заволодіння майном, вчинення умисних дій з метою зміни кордонів України, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, здійснення організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації “ЛНР”. 1 серпня Печерський районний суд Києва обравОлександру Єфремову запобіжний захід – арешт на 60 діб.

А 8 серпня Печерський райсуд санкціонував арешт колишнього депутата Верховної Ради від фракції Партії регіонів Володимира Медяника в рамках розслідування кримінального провадження проти Єфремова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...