facebook

Під Запоріжжям чоловік водив голу дружину вулицею

Судді довго вирішували, як покарати чоловіка за такий вчинок. Його засудили до двох років випробувального терміну

У Запорізькій області чоловік роздягнув до гола свою дружину і змусив її в такому вигляді пройти по одній з центральних вулиць.

Інцидент стався в смт Чернігівка. Чоловік, розсердившись на свою дружину, в громадському місці розірвав на ній весь одяг і демонстративно провів її в такому вигляді 200 метрів по вулиці.

Як повідомляється, у такий спосіб він хотів присоромити її за зайве вживання алкогольних напоїв.

“За інформацією учасників події, обвинувачений, перебуваючи в громадському місці, руками розірвав на ній весь одяг, тим самим повністю її оголивши. Після цього, виражаючи явну неповагу до суспільства і норм загальноприйнятої поведінки, демонстративно провів дружину, повністю оголеною, вулицею на відстані близько 200 метрів, до свого двору, при цьому голосно кричав і звертав увагу жителів вул. Першотравневої”, – сказано в Реєстрі судових рішень.

За такий вчинок його притягли до відповідальності, і він постав перед судом. Під час засідання чоловік розкаявся і просив суддів не карати його занадто строго. Відомо також, що пара разом виховує неповнолітню дитину.

Районний суд визнав чоловіка винним за статтею 296 КК України (Хуліганство). Судді прийняли до уваги щире каяття обвинуваченого і звільнили його від відбування покарання в місцях позбавлення волі, замінивши це двома роками випробувального терміну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...