facebook

З’явилися подробиці жорстокого побиття школярки у Житомирі

Поліція має справу з підозрюваною в хуліганстві не вперше.

У Житомирі дівчата-підлітки спочатку жорстоко відгамселили 15-річну школярку, а потім змонтували відео бійки під музику і виклали ролик у соцмережі. Він миттю поширився в інтернеті та за кілька годин за справу про дівчачу жорстокість уже взялася поліція, йдеться в сюжеті ТСН.

Поліція вже знайшла учасників бійки, вони з різних закладів. Жертва – учениця 9-го класу, їй 15 років. Педагог розповідає, що дівчину виховує бабуся, її маму й тата 9 років тому позбавили батьківських прав. Учениця спокійна і неконфліктна.  Чому на неї напали, дізнатися не вдається – ні учениця, ані її бабуся на дзвінки не відповідають. Про причини бійки розповідають в іншій школі, де вчиться 14-річна дівчина, яка завдала більшості ударів. Соціальний педагог, яка була з нею на допиті, каже – та заступилася за подругу.

“Якийсь конфлікт між дівчатками виник. Ну, одна образила іншу, а це вже старша пішла захищати. Вона лідер по своїй суті, любить увагу до себе і щоб однолітки її слухалися”, – каже соціальний педагог вечірньої школи №1 Ірина Кіналевська. Сусіди кажуть, що нападницю виховує бабуся, бо її батьки розлучені, а мама на заробітках. Бійці не дивуються, бо дівчина відвідує секцію з боксу та іноді поводиться агресивно. Як хуліганство розцінили побиття в поліції. “Сама дівчина минулого року тричі залишала місце свого проживання, й працівники тричі її знаходили і повертали до бабусі. Вона провину свою визнає”, – розповів керівник ГУ НП у Житомирській області В’ячеслав Печененко. Поки що про побиття ні постраждала дівчина, ані її бабуся не заявляли. Поліція змогла відкрити провадження завдяки відео, яке виклали в мережу нападниці. Зараз його вже видалили, але батькам та опікунам нападниць усе ж доведеться розплачуватися за жорстокість своїх неповнолітніх дітей.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...