facebook

Троє дітей ледь не згоріли в хаті, де їх замкнула мати

На Одещині мати залишила в хаті трьох малолітніх дітей і зникла на кілька годин.

Доки її не було, виникла пожежа: від електричного каміна зайнялася фіранка на вікні, дим пішов по кімнатах. Це вчасно помітили сусіди, саме вони й урятували дітей. Кажуть, це не перший випадок, коли жінка залишає дітей наодинці, йдеться в ТСН.

Сусіди коли дітей виносили на вулицю, хата була вже вся в диму. Їхня мати повернулася лише надвечір, коли малюків вже забрали до себе родичі. Кажуть, діти були брудні і голодні.
Родичі викликали соцпрацівників. Ті говорять, після смерті чоловіка, який загинув півроку тому, жінка вже була на їхньому обліку. Адже вона безробітня, живе на дитячу допомогу. Малюками ж, меншому з яких 2 роки, а старшій 6, не сильно переймається.

Місцеві навперебій розповідають, діти часто були самі. І не раз голодні. Обурені і тим, що старша донька Олени, яка у вересні пішла у перший клас, через місяць залишила школу. Жінка переконує, що дитину не відправляє в школу, бо та “не витягує і не розуміє, що від неї хочуть”.

Після того, як діти ледь не згоріли, родичі віддавати їх мамі не захотіли. У сільраді ухвалили рішення забрати дітей. Але поки не позбавляти Олену батьківських прав. Дівчата поїдуть до притулку, а 2-річний хлопчик житиме у будинку маляти. Їхній мамі дали півроку, якщо жінка виправиться, дітей повернуть додому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...