facebook

На Львівщині пацієнт випав з шостого поверху лікарні, причини трагедії невідомі

У вівторок, 5 лютого, ввечері у Червонограді (Львівська область) з вікна медичного закладу випав пацієнт.

 

 

Про це в поліцію повідомили працівники міської лікарні.

– Було встановлено, що з вікна шостого поверху випав 39-річний місцевий житель, який перебував на стаціонарному лікуванні. Через кілька годин після падіння, незважаючи на всі зусилля медиків, чоловік помер, – повідомляє відділ комунікацій ГУ Національної поліції у Львівській області з посиланням на інформацію співробітниці Червоноградського відділу поліції Мар’яни Пустовий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На даний момент правоохоронці встановлюють всі обставини події (нещасний випадок або самогубство), вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок на Львівщині, коли пацієнти хворі випадають з вікон. Так, в серпні 2018 го з вікна на сьомому поверсі лікарні, розташованої у Львові на вулиці Симоненка, викинувся 92-річний чоловік. А 9 травня 2017 року через вікна третього поверху 8-ї міської клінічної лікарні викинулася 29-річна пацієнтка.

Аналогічний випадок стався за пару місяців до цього. З вікна шостого поверху 4-ї комунальної міської лікарні Львова викинулася 51-річна жінка. Вона загинула на місці.

Неофіційні джерела припускають, що самогубства пов’язані з тим, що пацієнти або були смертельно хворі, або просто не мали коштів на лікування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...