facebook

Звільніть Україну від Медведчука! Яценюк на з’їзді партії жорстко звернувся до Порошенка

Лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк закликав президента Петра Порошенка “звільнити Україну від кума Путіна”.

 

 

Про це він заявив під час завершальної частини з’їзду партії 2 лютого, повідомляє прес-служба політсили.

Наразі ж подаємо слова екс-прем’єра в оригіналі:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я довго думав, чи балотуватися у президенти. Це непросте рішення. Я — реаліст. Унаслідок дискредитації, коли брехали всьому українському народу — сьогодні немає достатньої висоти, щоб виграти вибори, — говорить лідер “Народного фронту” 44-річний Арсеній Яценюк 2 лютого у спортивному комплексі “Олімпійський” у Києві. Тут проходить партійний з’їзд політичної сили. Зібралося близько 500 делегатів.

Дивлюся на список кандидатів у президенти. Хто ці люди? Що вони вміють? Обіцянки багатьох з них — це навіть не популізм, це новий більшовизм, — каже Яценюк. Його підтримують оплесками. Окрім того, практично жоден з кандидатів в президенти не прочитав українську Конституцію і не усвідомлює свою ступінь відповідальності перед Україною.

Перед цим він звернувся до делегатів з’їзду прийняти рішення про звернення до членів ЄС, до країн Великої сімки з тим, аби “продовжити і посилити санкції проти Російської Федерації з метою відновлення територіальної цілісності України, відновлення судноплавства в Керченській протоці і повернення українських заручників, які утримуються московським режимом”.

Маю звернення до Петра Порошенка. Пане президенте, ми звертаємося до Європейського Союзу звільнити українських заручників. А я звертаюся до вас — звільнити Україну від кума Путіна (лідера проросійського руху “Український вибір” Віктора Медведчука. — ГПУ). Він не звільняє заручників. Він захоплює їх рукою антиукраїнського елементу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...