facebook

Трагедія в Києві: в Дніпрі потонув чоловік, його друзів у воді шукають вже три доби

Під Києвом, у селищі міського типу Козин, в річці Дніпро потонув чоловік. Ще двох його товаришів шукають рятувальники близько трьох діб. Телефонний зв’язок із ними встановити не вдається.

 

 

Виклик в рятувальну службу поступив 2 лютого о 17:52. По телефону повідомили, що приблизно о 17:00 чоловік відправився на човні за друзями на острів і не повернувся, – повідомляє місцеве видання.

Рятувальники обстежили акваторію і місце на острові, де найімовірніше могли перебувати чоловіки. Але ні на воді, ні на самому острові людей і човен не виявили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Станом на 9:00 4 лютого на пошуки зниклих залучено понад 30 чоловік особового складу рятувальників Київської області та 2 човни. Також з метою більш ретельного обстеження території в районі пошуків рятувальникам додатково надали вертоліт Мі-8, який буде використовуватися в пошуках відразу після настання сприятливих погодних умов.

О 10:40 5 лютого тіло одного потопельника підняли на поверхню на відстані 5 кілометрів від місця їх попереднього перебування. В даний час пошуки двох чоловіків тривають.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...