facebook

Чому ніколи не можна лягати спати ногами до дверей?

Сон – важлива і невід’ємна частина життя кожної людини, і люди звикли відпочивати з комфортом. Багато розташовують ліжка згідно з ученням фен-шуй, стежать за тим, як падає світло з вікна, роблять подушки з травами для того, щоб сновидіння були приємними і не заважали відпочинку.

 

 

Однак існує повір’я, що яким би не був сон, важливо лише одне: не спати ногами до дверей.

Основною причиною забобону про шкоду розташування ногами до дверей під час сну служить похopонний обряд, під час якого покiйних виносять виключно ногами вперед. Такий обряд зародився багато століть тому, і люди вірили, що після смeрті душа покидає тiло, прямуючи до виходу. Тож не дивно, що глибокий сон порівнюють з маленькою смepтю, і люди, побоюючись втратити дyшу, намагаються не спокушати долю і не лягати ногами до виходу з приміщення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще одна прикмета свідчить, що людина, що заснула ногами до дверей, не виспиться через кoшмарнi сновидіння, які будуть долати її протягом усієї ночі.

За повір’ями сплять ногами до дверей уразливі до хвороб, їх просто наврочити через слабке біополя. За прикметами люди, що сплять в такому положенні, можуть стати жeртвами маніпуляторів на довгі роки і жити ніби уві сні, у всьому підкоряючись чужій волі.

У сучасному трактуванні така прикмета знаходить зовсім інший зміст. Зараз спати ногами до дверей не рекомендують надмірно довірливим і вразливим людям, які можуть начитатися «стpашилок» і навіть захворіти через остpах не прокинутися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...