facebook

Українка “вийшла заміж” за себе (фото)

На самій ID-картці сімейний стан не зазначають. Помилка в чипі, тобто її будуть бачити лише державні установи та власниця паспорта.

У Дніпрі 23-річна Маргарита Турчак прийшла отримувати закордонний паспорт і дізналася, що в її ІD-картці (паспорті громадянина України) є помилка у сімейному стані. Замість імені чоловіка – там зазначили її саму.

Як розповіла дівчина, одразу після отримання ID-картки їй не було відомо про помилку, яку допустила співробітниця міграційної служби при оформленні документу. Про це Маргариті розповіли у сервісному центрі, коли згодом вона прийшла забирати закордонний паспорт. “Виходить, по паспорту “Маргарита Турчак одружена з Маргаритою Турчак”. Це скоріш комічна ситуація… Ця помилка ніяк не заважатиме мені, але змінити її я ніяк не зможу. Мені сказали: “Ви можете звернутися до РАЦСу, але там вам не допоможуть”. Тож треба чекати, поки в них з’явиться необхідне обладнання. Ще можна піти в міграційну службу, але востаннє в черзі я там простояла весь день. Поки з мене сміється чоловік. Каже, що я “одноосібна” та вийшла заміж за себе”, – розповідає дівчина. На самій ID-картці сімейний стан не зазначають. Помилка в чипі, тобто її будуть бачити лише державні установи та власниця паспорта.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...