facebook

Що не можна дарувати 14 лютого: подарунки, які обіцяють сльози і розлуку

Зовсім скоро настане найромантичніше свято в році – День святого Валентина. Закохані пари будуть радувати свою другу половинку подарунками. Езотерики кажуть, що є речі, які категорично не можна дарувати своїм коханим, якщо ви не хочете розлучитися з ними незабаром.

 

 

Чому чоловікам не можна дарувати шкарпетки і шарфи? Чому жінкам краще не приймати в дар прикраси з перлами? Відповіді – в прикметах, які століттями передавали один одному. Що ще не можна дарувати своїй другій половинці на День святого Валентина? Джерело.

Годинники. Як же хочеться порадувати свого чоловіка дорогим наручним годинникам. Але повір’я говорять, що краще його не дарувати. Вважається, що годинник принесе вашій парі сварку, розставання і сльози.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гострі предмети. Ножі і вилки принесуть в будинок нещастя і сльози. Цей подарунок вашій парі ні до чого.

Шкарпетки. Улюблений подарунок – шкарпетки. Дешево і сердито – з одного боку. З іншого – досить небезпечний презент. Вважається, що шкарпетки в якості подарунка сприяють швидкому відходу з будинку чоловіка.

Носовичок. Як би не хотілося порадувати коханого носовою хусткою з вишитими ініціалами – забудьте. Цей подарунок обіцяє сльози.

Книги. “Найкращий подарунок” за повір’ями приносить розставання. Тому книги можна дарувати друзям або собі, але не другій половинці.

Перли. Багато хто думає, що прикраси з перлами дарувати – до сліз. Повір’я прийшло з Греції, де в давнину перли вважали сльозами німф. Так що вірити в нього чи ні – вирішувати вам.

В’язані речі. Якщо ви хотіли порадувати коханого в’язаним шарфиком або светром, не потрібно цього робити. Кажуть, що такий подарунок обіцяє зради і розставання. Але стосується ця прикмета тільки незаміжніх жінок.

Трyси. Забобонні люди кажуть, що трyси в якості подарунка можуть “штовхнути” другу половинку на зраду.

Бурштин. Прикраси з бурштину обіцяють парі розлуку.

Ланцюжки. Сам подарунок нічого не принесе. Але якщо ланцюжок порветься, то це може спричинити розрив стосунків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...