facebook

4 лютого – день ревнощів і заздрощів: експерти назвали 5 найнебезпечніших днів у лютому і як правильно їх пережити

Універсальними ліками від проблем буде позбавлення від негативних думок . Намагайтеся частіше думати про щось приємне, не йдучи в себе. У проблемні дні негативні думки можуть накривати нас, немов лавина. Маленькі сумніви стають великими страхами, а образи перетворюються в серйозні сварки і конфлікти.

 

 

4 лютого – день ревнощів і заздрощів

Згідно з місячним календарем, фаза спаду Місяця і Водолій поєднуються вкрай негативно. Останній день перед Молодиком буде вкрай несприятливим і навіть небезпечним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Енергетичний дисонанс досягне апогею, і багато людей будуть думати лише про свої інтереси. В любові це перетвориться в сильні ревнощі, а в справах – в роз’їдаючу свідомість заздрість. Потрібно більше фокусуватися на важливих особистих завданнях і не намагатися вгадати думки інших людей. Пам’ятайте про те, що успіх пропорційний докладеним зусиллям.

12 лютого – день ліні і апатії

Місяць буде перебувати в Тельці. Активне зростання Місяця погано поєднується зі спокійною енергетикою Землі. Не буде також жодного активного аспекту між планетами, тому дисонанс і дисгармонія стануть ще більш помітними. Все може валитися з рук, немов сам Всесвіт проти нас. Деяким людям може здатися, що вони стали більш вразливими і неспокійними. У такі дні варто братися тільки за найпростіші справи та не ставити перед собою амбітних цілей.

16 лютого – день самоти

Місяць у Раку і повний спокій планет – причина розвитку у людей депресивного настрою. Стихія Води зажадає від нас спокою і самодостатності. Цей день зробить негативний вплив на вразливих людей, залежних від оточуючих. Це стосується дітей, хворих людей, закоханих.

Всесвіт захоче, щоб ви надали допомогу самі собі, налаштувавшись на самоту і особисті справи. Якщо гнатися за спілкуванням і намагатися комусь сподобатися, то ефект буде в переважній більшості випадків прямо протилежним. Робити добро варто тільки для себе і для тих, хто точно оцінить його.

19 лютого – повний Місяць у Леві

У цей день місячна енергія виявиться максимальною. Свого піку вона досягне під час перебування Місяця в Леві. Це означає, що варто уникати імпульсивності в цей день. 19 лютого найбільші проблеми чекають агресивних людей з розвиненим почуттям егоїзму. Згідно з місячним календарем, найнебезпечнішим часом дня буде ранок, тому що всі основні сутички відбудуться в першій половині дня. Астрологи і фахівці рекомендують остерігатися порожніх обіцянок і нав’язливих людей.

27 лютого – день перепадів настрою

Цей день поганий тим, що він абсолютно непередбачуваний. Місяць і Стрілець – дві протилежності, які взагалі не поєднуються один з одним. У цей день життя буде схожим на американські гірки. Єдиний шанс хоч якось досягти успіху або залишитися на плаву – змиритися з тим, що контролювати своє життя не вийде в повній мірі. Потрібно буде сподіватися лише на волю випадку, намагаючись прийняти те, що вибере для вас Всесвіт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...