facebook

З чоловіком трапився пікантний конфуз під час інтиму: почув гучний хрускіт та залишився без найважливішого органу

Перелом статевого члена – це дуже рідкісне явище, але, тим не менш, воно існує. Романтичний вечір між 48-річним Шоном Марсденом і 36-річною Луїзою Грей закінчився найпікантнішою з можливих травм. Про це передає Clutch.

 

Шон і Луїза усамітнилися, щоб зайнятися коханням, але в процесі чоловік почув голосний тріск і закричав від нестерпного болю. Буквально на очах його пеніс моментально збільшився в розмірі, ставши схожим на пляшку вина.

У лікарні чоловікові діагностували перелом статевого члена. Хірурги відновили його пошкоджені м’язи і порвану уретру.

Після виписки з лікарні, Шону довелося довгий час ходити повністю обмотавши бинтами інтимні частини. Також лікарі заборонили йому займатися сексом протягом місяця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але закохані Луїза і Шон просто не могли стримуватися, тому вже через три тижні знову зайнялися “цим”. Марсден зізнався, що навіть після операції він відчував сильний сексуальний потяг, і хоча його “перший раз” після виходу з лікарні був болісним, він все одно радий повернутися до нормального статевого життя.

Шон сподівається, що травма не нашкодила його здатності народжувати дітей, тому що у них з Луїзою, схоже, все серйозно.

“Я безумовно буду обережніший в майбутньому”, — сказав він. “Ми повинні бути більш акуратними, тому що я не можу допустити, щоб це повторилося”.

Зараз пара знаходиться у тривожному очікуванні майбутнього візиту у лікарню, де вони точно дізнаються, чи перешкодить перелом статевого члена їх надіям на майбутнє зачаття.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...