facebook

Стверджували, що вдавилася яблуком: на Харківщині батьки розправилися з маленькою дитиною

Горе-батьки, до смерті замучили трирічну дочку, постануть перед судом.

 

 

Обвинувальний акт відносно жителів села Ківшарівка, підозрюваних у катуванні і вбивстві трирічної дочки, слідчі прокуратури направили до Куп’янського районного суду.

За словами заступника керівника місцевої прокуратури Олександра Михалика, 30-річній жінці і її 40-річному співмешканцю інкримінуються тортури, нанесення тяжких тілесних ушкоджень та умисне заподіяння смерті малолітній дитині з метою приховати інший злочин за попередньою змовою групою осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як ми писали, спочатку мати розповідала, що її трирічна дочка померла, вдавившись яблуком. Але судово-медична експертиза спростувала це твердження. Фахівці прийшли до висновку, що смерті дівчинки стала відкрита черепно-мозкова травма, яка супроводжувалась крововиливом з подальшим набряком головного мозку. Крім того, на тілі та обличчі дитини виявлені численні садна і синці, що свідчить про систематичне знущання над нею.

Слідство встановило, що вітчим за потурання матері регулярно «виховував» пасербицю кулаками, завдаючи їй сильного фізичного болю і вселяючи жах. 24 вересня цього року він в черговий раз побив дитину. Від отриманих травм дівчинка померла. Батьки тільки через кілька годин викликали медиків і намагалися видати скоєне за нещасний випадок.

Зараз на вимогу прокуратури підозрювані перебувають під вартою. За скоєні злочини їм загрожує довічне позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...