facebook

Підпалив хату, а потім скоїв самогубство: чоловік застрелився на очах десятків людей

У Новограді-Волинському на Житомирщині пенсіонер застрелився на очах у десятків сусідів і рятувальників, які приїхали гасити його будинок.

 

 

Чоловік спершу підпалив хату, а потім скоїв самогубство. Відео на мобільний телефон зняли сусіди – чоловік сидить на сходах свого будинку. Хата палає, але підійти до неї не можливо, бо господар погрожує зброєю. повідомляє ТСН.

“Він почав стріляти в людей. Хто знає, скільки в нього набоїв і що в нього у голові”, – каже сусід Володимир Даниленко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Люди викликали рятувальників, але і їх чоловік зупинив пострілом.

“Він просто вистрелив перед собою в землю, тобто показав, що обріз заряджений. Мабуть, уже мав свою думку, приставив рушницю до горла, коротше, вкоротив собі віку”, – розповів заступник начальника 10-ї пожежної рятувальної частини Андрій Наумець.

Будинок згорів майже ущент. Сусіди кажуть, що ця хата була під заставою у банку. Чоловік мав багато кредитів, які брав на лікування – він кілька років боровся з тяжким онкологічним захворюванням. Після операції у Рівненському онкодиспансері приймав хіміотерапію. На лікування та поїздки у сусідню область у лікарню бракувало пенсії, тому і брав кредити.

Допомогти чоловікові було нікому – мати та жінка померли, а з синами, які живуть у Росії, він не спілкувався. Люди припускають: пенсії, щоб погасити кредити, чоловікові не вистачало, і ймовірно, його доймали колектори. У той день, коли господар зважився на підпал і самогубство, його підвозили невідомі на іномарці.

Інформацію про колекторів, які могли довести чоловіка до самогубства, у поліції перевіряють. Відкрито кримінальне провадження

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...