facebook

Як назвати хлопчика: імена, які притягують багатство

Ти хочеш, щоб твій новонароджений син був не тільки здоровим і щасливим, але мав удачу в справах і вмів заробляти гроші? А чи знаєш ти, що в цьому йому може допомогти ім’я!

 

 

Виявляється, є імена, чиї носії набагато частіше за інших потрапляють у всілякі списки найбагатших чоловіків планети. Поговоримо про імена, що притягують багатство.

Кілька років тому американські фахівці провели аналіз найбільших сайтів з пошуку роботи. Виявилося, що серед високооплачуваних фахівців лідирують чоловіки з іменами Оскар, Олівер і Джордж. А ось Мухаммеди, Джекі і Джейкоб виявилися в аутсайдерах. Імена ці дещо незвичні, навіть для слуху прогресивних батьків-космополітів. Тому, звернемося до імен для хлопчиків, які пророкують успішну і багату життя на підставі тлумачення імені або його енергетичного навантаження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Марк. Саме це ім’я носить засновник Фейсбуку і один з найбагатших людей в світі. Значення цього сильного чоловічого імені несе енергетику прагматизму і скритності, це самостійна і владна людина. Він самолюбивий і відчуває свою перевагу. Можливо, це буде не найбільш люблячий сім’янин, але ось своєї вигоди Марк ніколи не упустить. З грошима у нього буде повний порядок.

Олександр. Колись найпопулярніше чоловіче ім’я, сьогодні незаслужено забуте. Адже його енергетика несе той самий «грошовий» заряд. Чоловік з цим ім’ям чудово ладнає з людьми і швидко піднімається по кар’єрних сходах. Він ідеальний начальник і директор. Його гострий розум швидко знаходить підступ в будь-якій справі, пов’язаних з матеріальною вигодою і не дає влізти в авантюри з фінансами.

Андрій. Якщо вірити дослідженням, то на пост-радянському просторі серед топ-менеджерів і людей з найвищими заробітками майже 10% Андріїв. Ім’я перекладається як «відважний, мужній». І ця відвага йому потрібна для досягнення фінансових вершин. Не все на його шляху гладко, він прикладає багато зусиль, щоб стати багатим, але, врешті-решт його старання винагороджуються.

Багато Андрії «сколотили» статки лише в другій половині життя. Тому швидкого багатства для дитини не чекай, особливо в молодості – Андрії дуже чуйні і готові останню сорочку віддати друзям.

Віктор. Переможець по життю. У тому числі і в матеріальному плані. Він приймає зважені, мудрі рішення, які поступово приводять його на вершину успіху. Виховувати Віктора потрібно так, щоб хлопчик брав на себе відповідальність за вчинки, тільки в цьому випадку він точно дізнається, чого хоче досягти в житті і який шлях йому потрібно вибрати для досягнення матеріального благополуччя.

Кирило. Цілеспрямований і з явними задатками лідера. Ось тільки ледачий. І саме це якість може стати на шляху до грошового достатку. Якщо ти навчиш Кирюшу бути терплячим і послідовним, то в дорослому віці, він зуміє досягти фінансового успіху і стати незалежним, адже це ім’я одинаків, які працюють виключно на себе.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...