facebook

Секс-скандал в університеті Шевченка набирає обертів: постраждалим від домагань закривають роти

Українську столицю буквально лихоманить через гучний інтимний скандал, який прогримів у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

 

 

У понеділок, 28 січня, з приводу домагань викладача Петра Романенка до студенток зібрався студпарламент університету, представники якого мали вимагати відсторонення педагога від викладання.

Про це пишуть у Facebook та публікують відповідне відео.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очевидці стверджують,що після того, як на засідання прийшли уповноважені з прав людини та журналісти, члени студпарламенту відмовилися порушувати це питання.

Голова студентського самоврядування Тарас Войціцький вважає, що присутність журналістів та інших осіб на обговоренні якимось чином “вплине на достовірність інформації”.

“Є обмеження щодо присутності сторонніх осіб в тому числі і представників засобів масової інформації, які не мають відношення до справи і будуть вносити незрозумілість в обговорення, стримування свідків у висловлюванні чи викривляти факти”, — заявив Войціцький.
Попри це студентки, які стверджують, що стали жертвами домагань, підійшли до трибуни і почали вимагати порушити питання щодо Романенка. Після цього організатори засідання відключили мікрофон, а члени студпарламенту і запрошені студенти покинули засідання.

“Студентка хотіли висловитися з приводу подій, однак голова студентського парламенту зробив спробу силою відтягувати дівчину від мікрофона. Після цього оголосив засідання закритим. Організаторка продовжила свою промову, але мікрофон вимкнули”, – пинуть у мережі очевидці.

Під час промови організаторки дівчата стали перед аудиторією з плакатами: “Ні насиллю в університеті” та “Викладачі не мають домагатися своїх студенток”, вигукуючи гасла “Геть Романенко!”

Наразі фінал інциденту важко спрогнозувати, однак студентки запевняють, що терпіти принизливі домагання не збираються і будуть вимагати звільнення викладача.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...