facebook

У Києві страшна епідемія нещадно косить дітей: школи закриваються

Зараз українці масово хворіють на грип і ГРВІ. Через це 36 шкіл Києва призупинили свою роботу.

 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської адміністрації.

Зокрема, навчальний процес призупинений в школах в Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Оболонському, Подільському, Святошинському, Солом’янському, Шевченківському районах.

Однак про епідемію говорити не варто. У столиці за 4-й тиждень 2019 року інтенсивність епідемічного процесу перебуває на рівні, характерному для цього періоду та нижча епідемічного порогу на 44,9%. У зоні найбільшого ризику діти. До медичних закладів у 2019 році вже госпіталізовали 178 осіб, із них 139 – діти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загалом зараз у Києві зареєстровано 13 967 хворих на грип та ГРВІ (за попередній тиждень захворіли 14 653 осіб). Вцілому в Україні епідемічні пороги не перевищені. При цьому щеплення від грипу отримали всього лише 0,4% населення України. Померли від грипу 19 осіб по всій території країни, серед них вагітна жінка та троє дітей.
У свою чергу керівники навчальних закладів мають право повністю або частково призупиняти навчальний процес за відсутності 20% від загальної кількості учнів із причини захворювання на грип та ГРВІ. Таке рішення на початку поточного року прийняла постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...