facebook

8 важливих причин молитися вранці

Усі ми живемо у світі із шаленим темпом ритму, ретельним плануванням, напруженими робочими графіками, і чи не у кожного ранок починається із перегляду стрічки новин у соцмережах чи перевірки пошти. Пише ДивенСвіт

 

 

Ледь-но встигаєш прокинутись – і тебе просто поглинають потоки інформації. Як у такому темпі знайти час для ранкової молитви та й чи варто? Наведемо кілька причин, які могли б змотивувати до молитви вранці.

1. Ти прокинувся і, звісно, тисячі думок про найрізноманітніші речі промайнули у твоїй голові. Але зачекай. Сьогодні ти міг і не прокинутись. Може варто спершу, розплющивши очі, подякувати Богу за все те, що ти знову бачиш?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2. Ніхто не знає, що чекає нас впродовж дня. Сьогодні може принести тобі як найбільшу радість, так і найбільше розчарування. Попроси вранці у Бога сил сприйняти цей день незворушно, таким, яким він буде, пригадуючи слова із однієї Соломонової притчі: «Навіть це промине».

3. Кожного ранку ми прокидаємось новими людьми для нового життя. Може, варто попросити у Бога сил пробачити собі все, що зроблено не так, і залишити свої гріхи у минулому.

4. Якщо сьогодні саме той день, якого ти чекав дуже довго – запроси Господа пережити усі події разом. Коли Він розділить з тобою радість, вона стане незрівнянно більшою.

5. Якщо денне світло із першої хвилини дратує тебе, ні сил, ні бажання жити немає, немає мотивації встати із ліжка, спробуй звернутись до Бога – так, як вважаєш за найкраще. Словами, думками, може навіть скаргами – головне говори, і Він почує.

6. Вранці ти найкраще відчуваєш себе – ранкова молитва зможе допомогти тобі зробити вибір, вирішити нерозв’язані питання. Бог промовляє у тиші.

7. Спробуй переконатись: за будь-яких умов, навіть якщо заспав, зупинись на кілька хвилин молитви, привітайся із Богом – і твій день звідкись набуде неймовірної упорядкованості, ти усе встигнеш.

8. Молитва вранці є чудовою нагодою попросити в Бога про здійснення найбажанішого, бо твоє серце вповні відкрите після сну, його не торкнула ще суєта буднів, Господь побачить твою щирість.

Отож молитись вранці чи ні – на розсуд кожного. Однак те, що молитва вранці значно змінює наше життя – беззаперечний досвід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...