facebook

Трьох людей затримали після штовханини з поліцією під цирком

Для надання пояснень до відділення поліції доставлені троє учасників акції проти жорстокого поводження з тваринами поблизу цирку в Одесі після штовханини з поліцейськими. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в області.

“Сьогодні на вулиці Коблевській зібралися громадяни, незадоволені жорстоким, на їхню думку, поводженням з тваринами в одеському цирку. Охорону правопорядку та безпеку громадян забезпечували працівники поліції. Законну вимогу правоохоронців не порушувати порядок мітингувальники, які заблокували вхід у приміщення закладу, проігнорували, спровокувавши штовханину з поліцейськими”, – вказали у поліції.

Акція завершилася, для надання пояснень та встановлення обставин події до територіального відділення поліції доставлені троє учасників акції.

“Усі троє правопорушників будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП. Крім того, відносно двох із них будуть складені протоколи ще й за ст.185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП”, – додали у поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...