facebook

Україна відреагувала на витівки пропагандистки Путіна в ПАРЄ: “Була в люті”

Віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко прокоментувала інцидент, який виник між українською делегацією та представниками РосЗМІ в ПАРЄ

 

 

Як відомо, ведуча телеканалу “Росія” Ольга Скабеева намагалася спровокувати українських депутатів під час сесії ПАРЄ. Так, відома пропагандистка відзначилася витівками, коли перший віце-спікер Ірина Геращенко розповідала про українські в’язнів в РФ і про полонених росіян, про яких Росія забула.

“Я не впевнена, що це покажуть по пропагандистському РашаТВ. Але я зробила все можливе, щоб донести інформацію, що РФ не забирає своїх 25 громадян, засуджених в Україні і не дає ніякої відповіді на всі наші пропозиції щодо обміну. ​​Я звернулася до сімей росіян із закликом тиснути на Путіна. Я зачитала всі прізвища 10 разів “, – Геращенко розповіла про свій виступ в Парламентській асамблеї Ради Європи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім цього, віце-спікер окремо звернула увагу на поведінку російської журналістки Скабеєвої.

“Російська пропагандистка була в люті. Я – спокійна, тому що у мене після Мінська на таких прошмандовок, толерантність і спокійна реакція”, – підкреслила Ірина Геращенко.

Відзначимо, що Парламентська асамблея Ради Європи 24 січня прийняла українську резолюцію по Азову, де Україна вимагає звільнення моряків і політв’язнів в Росії. Висвітлювати подію для РФ приїхала єдина знімальна група, яку і очолювала Скабеєва.

Додамо, що це та сама пропагандистка, яка “прославилася” заявами про “дефіцит солі в Україні” під час воєнного стану.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...