facebook

Шансів вижити немає: Загадково зник пасажирський літак, перші подробиці

Нападник футбольного клубу “Кардіфф Сіті” Еміліано Сала перебував на борту зниклого з радарів літака, який летів до Кардіффа, підозрюють авіакатастрофу.

 

 

У понеділок о 19:15 за місцевим часом борт вилетів з Франції в Уельс, але через годину з невеликим пропав з радарів над Ла-Маншем в районі острова Гернсі, близько маяка Каскетс.

Пошуки тривали до 2 години ночі, але через що піднявся вітру і погіршення видимості їх згорнули до ранку. Сьогодні пошуково-рятувальні операції поновилися. Великобританія відправила на допомогу два вертольоти, незважаючи на те, що зона пропажі не підконтрольна берегової охорони Королівства. Відомо, що під час пропажі літака в цій зоні були невеликі дощі і вітер 7-9 м / с.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спочатку залишалися сумніви, чи перебував Сала на борту невеликого приватного літака Piper-Malibu (виробляються з 1979 року, коштують від 1,5 до 3 мільйонів доларів), але вдень у вівторок це підтвердили джерела інформагентства AFP у французькій поліції. Ті ж джерела повідомили, що в літаку крім Сали був тільки пілот.

Головний сервіс трекінгу літаків Flightradar заявив, що вивчив історію перельотів за вчора, але рейсу не виявив.

Як повідомляє бос пошукової служби Джон Фіджеральд, транспортний засіб ще не знайшли. Утім, за його словами, якщо літак все ж упав у воду, шансів на порятунок в аргентинського футболіста не було.

“Якщо літак опинився у воді, то шансів вижити немає. Температура води близько 10-11 градусів, людина без захисту в такій холодній воді може протриматися не більше години.Я говорю свою думку, але я не думаю, що були якісь шанси вижити”, – сказав Фітжеральд.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...