facebook

Пішов з дому ще 18 січня і досі не повернувся: Відома співачка заявила про зникнення сина

У популярної співачки ірландського походження Шинейд о’Коннор пропала дитина: зірка звернулася через соціальну мережу за допомогою.

 

 

У сім’ї співачки Шинейд о’Коннор трапилася біда. Хлопчик 14 років, її син зник минулої п’ятниці 18 січня. Досі звісток про підлітка немає.

За словами співачки її син і раніше міг не прийти ночувати, проте на цей раз вона не на жарт стривожена і звернулася до всіх, хто її може прочитати за допомогою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Це мій 14-річний син. Пропав без вісті з п’ятниці. Останній раз бачив у місті Віклоу в 7,42 вечора сьогодні ввечері. Нібито попрямував додому до когось на ім’я Орландо. Якщо ви бачите його або він знаходиться у вашому будинку, будь ласка, зв’яжіться з Дандрам або Уїклоу Гарда»,- написала Шинейд о’Коннор у своєму Twitter.

Співачка сподівається, що син читає її мікроблог. Кілька ласкавих твітів вона адресувала йому, назвавши “мавпочкою” і попросивши піти в школу.

“Мій милий 14-річний син часто пропадав, і зараз його немає вже два дні”, – написала Шинейд о’Коннор в Twitter.

Як відомо, в Шинейд, крім Шейна, є ще двоє синів і дочка. Нагадаємо, артистка страждає захворюванням психіки і кілька разів намагалася себе вбити.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...