facebook

Король Саудівської Аравії шокував світ новим указом: це не казка, мільярди доларів простому народу

Король Саудівської Аравії Салман ібн Абдул-Азіз аль-Сауд винагородить жителів своєї країни. Він роздасть багатьом мільярди доларів. Король підписав відповідний указ.

 

Нинішній король займає трон з січня 2015 року після того, як помер його єдинокровний брат. Через пару днів після цього він видав указ, який поставив на вуха не тільки жителів країни, але і весь світ. У ньому йдеться про грошову винагороду державним службовцям, пенсіонерам, студентам у розмірі двомісячної виплати на загальну суму в 30 мільярдів доларів.

У цьому ж документі заявляється про прощення приблизно 500 тисячам громадян грошових штрафів у розмірі понад 500 тисяч саудівських ріалів (що дорівнює приблизно 133 тисячі доларів). Також всіх іноземних ув’язнених новий правитель вирішив вислати з країни з подальшою забороною в’їзду в королівство, таким чином в’язницю їм замінила депортація.

Крім того, правитель видав указ, згідно з яким Міністерство соціального захисту має виділити всім зареєстрованим благодійним фондам 2 мільярди ріалів, Асоціації кооперативів солідарності – 200 мільйонів ріалів, а всім зареєстрованим об’єднанням профспілок – по 10 мільйонів ріалів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...