facebook

Бойовики грішили на Водохреща й нарвалися на покарання

19 січня російські окупаційні війська 16 разів вели вогонь по українських військових. Один ворог загинув, ще один отримав поранення.

Про це інформує штаб операції Об’єднаних сил.

Бойовики вели обстріли двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів поблизу селища Широкине. Із гранатометів – у районі населеного пункту Піски. Двічі – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Марї’нки. Двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Лебединського. Тричі з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї – поблизу Павлополя. Двічі з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також з мінометів калібру 120 мм – поблизу Красногорівки та з гранатометів, великокаліберних кулеметів – у районі селища Водяне.

Також противник обстріляв наші позиції з великокаліберних кулеметів поблизу хутора Вільний та двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі селища Станиця Луганська.

“Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав. За даними розвідки, 19 січня, одного окупанта було знищено та одного поранено”, – ідеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...