facebook

Зарізали ножицями, поки всі спали: подробиці вбивства дитини в Миколаєві

Ніхто з родичів і друзів 30-річної жінки не знав, що вона знову вагітна.

 

 

У Миколаєві горе-мати Анастасії Скоріченко ретельно приховувала свою вагітність від мами і двох дочок – 5 і 8 років, з якими жила. Сім’я вважалася благополучною, але під час своєї таємної вагітності Анастасія дозволяла собі вживати спиртні напої. Про це повідомляє місцеве видання.

У ніч на 6 лютого, коли у неї відійшли води, жінка була п’яна. Вона тихенько вийшла на балкон, де і народила недоношеного хлопчика, вагою менше двох кілограмів. Після чого перерізала пуповину і своїми руками задушила малюка. Поки її дочки в мирно спали в своїй кімнаті, жінка нанесла дитині манікюрними ножицями 22 колото-різаних рани в області шиї, грудної клітки, живота і кінцівок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На наступний день вона засунула труп сина в пакет і викинула в сміттєвий контейнер. Ніхто не знав про прийдешнє поповнення в сімействі, і жінка думала, що її злочин залишиться непоміченим. Але мертвого новонародженого знайшли, вирахували матір і затримали. Розслідування і суди тривають уже майже рік.

Справу розглядає колегія суддів. На останньому засіданні прокурор озвучив результати експертизи, які показала в крові немовляти алкоголь. Не змогли тільки встановити від чого помер новонароджений – від задухи чи від колотих ран. Психіатричне обстеження показало – підсудна абсолютно здорова, ніякою післяпологовою депресією не страждала, вбивство продумала заздалегідь.

Анастасія в суді вину визнала, але заявила, що вбивство сталося випадково і ненавмисно. Жінка ризикує провести за гратами від десяти до п’ятнадцяти років або довічно.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...