facebook

Тіло знайшли на дереві за будинком: жінка повісилась після того, як згоріли її брат та двоє дітей

В одному з сіл Запорізької області після пожежі правоохоронці виявили обгорілі тіла двох малолітніх дітей та чоловіка.

 

 

Повідомлення про пожежу у приватному будинку правоохоронці Запорізького відділення поліції ГУНП отримали 18 січня близько 14:20, передає сайт Національної Поліції України.

На місці працювали правоохоронці та медики та ДСНС у Запорізькій області. Після гасіння пожежі у будинку виявили три тіла. Чоловіка 1989 року народження та двох хлопчиків 2009 та 2014 років народження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мати неповнолітніх, 1987 року народження, у стані сильного душевного хвилювання, покінчила життя самогубством через повішання. Її тіло знайшли на дереві за будинком.

Під час перевірки встановлено, що жінка 1987 року народження самостійно виховувала трьох малолітніх дітей, хлопчиків 2006, 2009 та 2014 років народження. Родина на обліку органів поліції, служби у справах дітей та інших відомств не перебуває. За місцем мешкання характеризується задовільно.

Чоловік 1989 року народження -брат жінки, перебував в гостях. Старший син жінки гуляв на вулиці, а коли повертався додому побачив дим у будинку та пожежу. Хлопець покликав допомогу.

Поштарка, яка проходила повз, допомагала гасити вогонь. Проте власними силами загасити пожежу до приїзду рятувальників не вдавалось.

В цей час власниця будинку, у стані сильного душевного хвилювання, покінчила життя самогубством.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...