facebook

Порошенко: у нас є дешева робоча сила

Петро Порошенко заявив, що Україна може бути вигідним торгівельним партнером для Індонезії

66_main

Під час свого візиту до Індонезії президент Петро Порошенко зазначив, що завдяки угоді між Україною та ЄС для Індонезії відкриваються нові можливості співпраці з Україною. Таку заяву президент України зробив під час виступу на бізнес-форумі у Джакарті.

“З 1 січня 2016 року набула чинності глибока і всеосяжна угода про вільну торгівлю між Україною та Євросоюзом. Ми маємо дешеву і дуже кваліфіковану робочу силу, абсолютно фантастичну логістику. Шлях до ЄС займає не 40 днів, як з Індонезії, а 40 годин”, – зазначив Порошенко, говорячи про високий торгівельний потенціал України.

Петро Порошенко вважає, що все це дає можливість для ефективної синергії потенціалів Індонезії і України. На думку президента, Україна може стати платформою для руху індонезійських товарів до ЄС.

Під час офіційного візиту президент України мав зустріч з президентом Індонезії Джоко Відодо. У ході зустрічі двох президентів обговорювались співпраця в оборонному секторі, сільському господарстві та можливе співробітництво у виробництві енергетичного обладнання та ліків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

джерело http://ua1.com.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...