facebook

Як використовувати силу повного Місяця 21 січня, щоб зміни життя на краще

У другій половині січня ми зможемо спостерігати не просто повний Місяць, а ще й місячне затемнення. Коли очікувати місячне затемнення і повний місяць? Що принесе нам цей день? Кому потрібно побоюватися повного Місяця? І як уникнути неприємностей?

 

 

Чому повний Місяць в січня 2019 може накликати неприємності на багато Знаків Зодіаку? Причина в знаходженні повного Місяця в Знаку Лева. Амбіційний Лев змусить усіх жорстко контролювати, бути деспотичними, наполягати на своєму. Як уникнути неприємностей у фазі повного Місяця?

Коли чекати повний місяць?
Повний Місяць відбудеться 21 січня о 07:17 ранку, місячне затемнення почнеться в 5:34 (максимальна фаза затемнення відбудеться в 7:13), закінчиться в 08:51. З 17:24 Місяць почне спадати. Якщо орієнтуватися на місячний календар, то це буде 16-17 місячний день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як буде повний Місяць і затемнення Місяця впливати на життя людей?

21 січня закриється січневий коридор затемнень, це стане своєрідною межею в постановці планів і цілей на 2019 рік. Якщо ви ще не встигли їх намітити, краще це зробити. У цьому місяці сильні зміни чекатимуть в любовній сфері. Повний Місяць і затемнення Місяця принесуть зміни в стосунках.

Оновлення Місяця завжди приносить зміни всім знакам Зодіаку. Найчастіше, вони відбуваються майже непомітно і плавно. Але так як цього разу Місяць буде знаходитися у Леві, то для деяких людей ці зміни можуть бути небезпечними. Особливо важко буде тим людям, які тримаються за нелюбимі і часом токсичні прихильності, такі як неприємні стосунки або ненависна робота.

Так як повний Місяць, разом з затемненням, розташуванням Місяця в Леві і квадратурою з Ураном можуть бути небезпечними, астрологи розповіли, як пережити цей період комфортно.

Особливості повного Місяця 21 січня 2019 року

Місяць в Знаку Лева може бути вельми вдалим періодом і принести щастя. Астрологи кажуть, що він обіцяє позитивні зміни тим, хто вирішив круто змінити життя і внести в нього зміни, якщо, наприклад, ви вирішили переїхати в новий будинок, місто або країну, якщо плануєте подорожі, зміну місця роботи.

Повний Місяць для всіх Знаків Зодіаку буде ознаменовує різким сплеском психоемоційної енергії. Це може привести до погіршення відносин з близькими людьми, напруженості в колективі.

Щоб не наламати дров, вам доведеться приборкати свій запал і егоїзм, інакше є всі шанси помилитися, за які ви будете потім дуже довго розплачуватися. Якщо ви відчуєте великий приплив енергії, направте її в добре русло – сходіть в спортзал, займіться творчістю, затейте генеральне прибирання в будинку.

У період повного Місяця можливі сплески агресії. Тому 21 січня намагайтеся не вступати в конфлікти, триматися подалі від великих компаній і з’ясування відносин, це може бути небезпечно. Врахуйте, що повний Місяць завжди впливає на самопочуття людини, часто запалюються хронічні хвороби.

Тому по можливості мінімізуйте кількість стресових ситуацій в цей період, прислухайтеся до свого тіла і при найменшому нездужанні приділіть увагу здоров’ю.

Місячне затемнення – відмінний період, щоб планувати майбутнє. Налаштуйтеся на ваш внутрішній голос, прислухайтеся до нього – він приведе туди, де вас буде чекати щастя. Спланувавши справи на повний Місяць в момент його затемнення, ви зможете спокійно реалізувати задумане на спадаючий Місяць.

Астрологи радять виключити або максимально мінімізувати спілкування з негативно-налаштованими людьми, з енергетичними вампірами, адже їх негативні установки посиляться в ці дні, а вам доведеться витрачати багато часу на відновлення власної енергії.

Також радять позбутися негативних емоцій – ліні, заздрості, жадібності, дратівливості, які будуть на піку в період затемнення, щоб ця енергія не повернулась проти вас.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...