facebook

Мешканців багатоповерхівки розбудили моторошні крики: В Херсоні сталось жорстоке вбивство

Мешканців багатоповерхівки розбудив вночі моторошний крик жінки. Вискочивши на сходову клітку, вони побачили закривавлену сусідку.

 

 

В ніч на 15 січня сталось криваве вбивство в одному з багатоповерхових будинків Херсону на проспекті Будівельників.

Мешканці будинку, які вибігли на крик жінки, були нажахані її зовнішнім виглядом – вся в крові і не розуміла, що відбувається. Люди викликали “швидку” та поліцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак, виявилось, що допомога потрібна була не жінці, а кров на одязі херсонки належала іншій людині – її 37-річному співмешканцю. Його бездиханне тіло знайшли в квартирі, а поруч на підлозі знаходилось і знаряддя злочину – середніх розмірів кухонний ніж. Чоловік помер до приїзду “швидкої”.

Поліція встановила, що загиблий городянин з півроку, як пішов у запій. Через це у нього з цивільною дружиною, яка часом теж не гребувала випивкою, виникали часті сварки.

В ту ніч у них також відбулись “розбір польотів”, в результаті якого жінка вбила співмешканця, встромивши йому кухонний ніж в сонну артерію. Чоловік стік кров’ю і помер ще до приїзду медиків

Співмешканку загиблого затримали, їй готуються висунути обвинувачення за статтею 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство).

З’ясувалось також, що жінка не вперше конфліктує з законом –в її біографії вже є судимість за грабіж, щоправда, “погашена” за давністю років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...