facebook

Конфлікт зі стріляниною у столичній піцерії: є постраждалі

Кулю отримав молодик, що танцював лезгінку

У неділю, 13 січня, в піцерії Mister Cat за адресою вулиця Срібнокільська, 3е стався конфлікт між двома компаніями. У чоловіка стріляли з травматичного пістолета. Подія трапилася близько 6:40.

Як повідомили учасники конфлікту, їх компанія з чотирьох хлопців і дівчат відпочивала в піцерії. Один з них, в розпал веселощів, почав танцювати лезгінку прямо в закладі. Це дуже не сподобалося трьом чоловікам, які в цей момент також були в піцерії.

Коли «танцюрист» вийшов покурити, вони підійшли до нього і пред’явили претензії з приводу танцю. Між ними виник словесний конфлікт, який швидко переріс в бійку. Бунтівники кілька разів ударили хлопця, який танцював лезгінку, по обличчю і вибили йому зуб. На шум прибігли товариші постраждалого, після чого почалася масова бійка.

У розпал бійки один з чоловіків дістав травматичний пістолет, спочатку зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину «танцюристу». Після чого той, хто стріляв, з товаришами спробували втекти з місця події.

Потерпілий хлопець зупинив машину патрульних поліцейських і розповів їм про те, що сталося. Копам вдалося затримати «стрілка» по гарячих слідах. Він своєї провини не заперечує, але у нього своя версія того, що сталося. Чоловік підкреслив, що конфлікт між компаніями і правда був, але стався трохи по-іншому: під час танцю хлопець підійшов до їх компанії і почав ображати відпочивальників. Ті зробили йому зауваження, що спровокувало бійку. Пістолетом, за його словами він скористався, після того, як хлопець, що танцював, дістав ніж.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...