facebook

Чорновол виправдовує покупку Коболєвим авто за 5 млн

Тетяна Чорновол називає справедливим заплановане на осінь підняття комунальних тарифів в 2 рази.

56_main

Нардеп Тетяна Чорновол, відповідаючи на питання про закупівлю броньованого авто для голови “Нафтогазу” Андрія Коболєва за 5 млн гривень, пояснила це необхідністю розвитку державної компанії. Таку заяву народний депутат зробила в ефірі телеканалу “112 Україна”.

На думку члена фракції “Народний фронт”, заплановане на осінь підняття комунальних тарифів вдвічі обумовлене необхідністю розвитку “Нафтогазу”: підвищені тарифи вона називає правильним кроком, а самі тарифи – справедливими. На питання телеведучої, навіщо компанії з прибутком в 21 мільярд за останній квартал ще підвищувати тарифи, нардеп не змогла дати чіткої відповіді.

Зазначимо, що Тетяна Чорновол є членом фракції “Народний фронт” в парламенті. Голову “Нафтогазу” Андрія Коболєва називають ставлеником “Народного фронту” в державній компанії. Нещодавно журналісти зафіксували таємну зустріч Коболєва, Арсенія Яценюка та олігарха Ігоря Коломойського з міністром МВС Арсеном Аваковим. Зустріч проходила в будівлі МВС в день важливого засідання наглядової ради “Укрнафти”.

Нагадаємо, що “Нафтогаз” через своє дочірнє підприємство намагався придбатиброньований автомобіль представницького класу за 5 млн грн. Необхідність придбання дорогого авто аргументували забезпеченням безпеки Андрія Коболєва.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

джерело http://ua1.com.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...