facebook

На Волині донька із 4 спільниками жорстоко розправилась із батьком у день його народження

Замовила вбивство батька: жінку та 4 чоловіків сьомий рік поспіль судять за жорстоке вбивство. Справа дійшла до касації, адже обвинувачені не погоджуються із призначеною їм мірою покарання. Більше того, один із них переконаний, своє вже відсидів, тож подав до суду клопотання про звільнення від тримання під вартою та зміну запобіжного заходу.

 

 

Олену Манзик – мешканку рівненщини, вже сьомий рік судять за організацію вбивства. Ще у 2012 році жінка із 5 спільниками позбавила життя рідного батька. Спочатку один із чоловіків побив загиблого Федора Манзика у його ж квартирі, у день його 50-го ювілею. Потерпілого вивезли до лісу, де намагались зарізати канцелярським ножем та добити палкою. Після катувань тіло облили бензином та підпалили. У матеріалах справи йдеться, що однією із причин організації злочину стало бажання обвинуваченої отримати у спадок частину двокімнатної квартири у місті Кузнєцовськ. Усім учасникам злочину Олена Манзик обіцяла винагороду у різних сумах: від 1000 гривень до 4000 тисяч доларів.

Спільники неодноразово змінювали свідчення. Сама головна обвинувачена провини не визнала та переконувала суд: батька не вбивала. Зізналася лише у тому, що хотіла приховати злочин аби не потрапити у в’язницю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сама Олена Манзик переконувала, що батько ніби-то неодноразово знущався над нею, сестрою та матір’ю, тому батька хотіла лише провчити.

Натомість судмедекспертиза довела, що на момент перебування злочинної групи у лісі, потерпілий Федір Манзик був ще живий. Один із учасників злочину Сергій Сніжко, якого засудили до 10 років позбавлення волі, подав клопотання про звільнення його з-під варти, адже за “законом Савченко” він у СІЗО вже сповна відбув призначений йому строк, переконує захист.

Проте Сергію Сніжку у клопотанні суд відмовив. У зв’язку із тим, що обвинувачені були недостатньо ознайомлені із матеріалами справи, судове засідання перенесли. Зазначимо, що за жорстоке вбивство батька Олену Манзик засудили до 13 років позбавлення волі, Олександра Шишка та Володимира Синяченка – на 12 років, та Сергія Сніжка – на 10 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...