facebook

Молода мати похвалилася знущаннями над дитиною: “Ти тварина, собака!”

Молода мама постійно знущається над своєю дитиною і викладає відео в Instagram

 

 

З благаннями про допомогу стукають в усі двері знайомі 27-річної Олесі. Дівчина свого часу вийшла заміж, дітей «настругали» одного за іншим. Спочатку на світ з’явився Тимофій, слідом за ним Матвій. У молодшого через родову травму паралізувало ручку, але замість того, щоб зайнятися реабілітацією малюка, його батьки стали зловживати алкоголем.

«Вона завжди збирала гроші, і витрачали на горілку (так-так, вона в інсті виставляла прямі ефіри, де вони бухають, а малі в ліжечках як в клітках!), подаровані памперси дитячі з їжею, одягом та іграшками продавала на авіто заради горілки», — розповідає знайома Олесі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З хворою дитиною молода мама почала поводитися, як з твариною. Малюк цілодобово сидів в манежі без їжі і догляду, поки Олеся гуляла і грала зі старшим. Незабаром свою зневагу до Матвія вона почала показувати публіці, в Інстаграмі з’являлися все більш жахливі речі. Спочатку дитина в синцях, а потім і зовсім відео, на якому мама принижує Матвія.

На одному дівчина кричить на дитину через те, що він не доїв кашу, голий малюк сидить на підлозі і заливається сльозами, а його мати голосить: “я лікарю все покажу, а то скаже, що я тебе б’ю-вбиваю, головою об підлогу б’ється, зовсім дурень!»

На інших дитина в тому самому манежі, який став для нього вольєром, в ньому немає навіть постільної білизни. Мати вичитує його за те, що він стягнув з себе підгузник: «Весь в г*вні, тварина, не нажрешся все, в дитячий будинок поїдеш в понеділок, ***, ти тварина, собака, ти не людина! Г*вно жреш, п*дла.»

Знайомі з ситуацією жителі вже давно б’ють на сполох, всі вони впевнені, що Олеся психічно не здорова і потребує лікування. Після публікації відеороликів у соцмережах за справу візьмуться правоохоронці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...